Таг: ковид19

Дизни се повеќе ќе се потпира на стриминг услугата откако изгуби скоро 5 милијарди долари поради пандемијата

Стримингот беше единствената работа што добро функционираше за Волт Дизни. Дизни во вторникот објавија депресивни финансиски перформанси кои вклучуваат квартална...