ПОВЕЌЕ

  100 Најголеми

  ПАРИ ЕКСКЛУЗИВНО: 100 НАЈГОЛЕМИ РАБОТОДАВАЧИ ВО МАКЕДОНИЈА ЗА 2021 ГОДИНА [листа]

  Пари во соработка со платформата за бонитетни информации БизнисМрежа.мк, ги промовираше 100-те најголеми компании во Македонија рангирани според нивните остварени вкупни приходи и добивка. Денес Ви ја...

  АЛАРМАНТНО: СЕКОЈ ОСМИ ГОЛЕМ РАБОТОДАВАЧ Е ВО ЗАГУБА

  Финансиските податоци за 100-те најголеми работодавачи во компаниите од приватниот сектор (без банки и осигурителни друштва) покажуваат дека, грубо пресметано, секоја осма од нив...

  100 НАЈГОЛЕМИ КОМПАНИИ ПО ПРИХОДИ ВО МАКЕДОНИЈА

  Пари во соработка со платформата за бонитетни информации БизнисМрежа.мк, трета година по ред, Ви ја претставува листата „100 Најголеми“ компании по приходи во Македонија за 2021-та година. Проектот „100...

  ФИРМА ВО МАКЕДОНИЈА ПРАВИ ПРИХОД КОЛКУ ПОЛОВИНА ДРЖАВЕН БУЏЕТ, а производот го пласира во странство

  100-те најголеми компании по приход во државава, заеднички успеале да соберат 10,3 милијарди евра на нивните сметки, покажуваат податоците на платформата БизнисМрежа.мк. Притоа, во...

  ПАРИ ЕКСКЛУЗИВНO: 100 НАЈГОЛЕМИ КОМПАНИИ ПО ДОБИВКА во Македонија за 2021 година

  Пари во соработка со платформата за бонитетни информации БизнисМрежа.мк, трета година по ред, Ви ја претставува листата „100 Најголеми“ компании по добивка во Македонија...

  НАЈГОЛЕМИТЕ 100 КОМПАНИИ ВО 2021 ГИ „НАДИГРАЛЕ“ НАЈГОЛЕМИТЕ 100 ОД 2020: Приходи поголеми за 25%, а профити за 24%!

  Порталот „Пари“ во соработка со БизнисМрежа.мк и Таргет груп почнува да го објавува серијалот за 100-те најголеми компании во државата. На увид на јавноста...

  ЕКСКЛУЗИВНО: 100 НАЈГОЛЕМИ КОМПАНИИ ПО ДОБИВКА ВО МАКЕДОНИЈА

  Пари во соработка со платформата за бонитетни информации БизнисМрежа.мк, Ви ја претставува листата „100 Најголеми“ компании по добивка во Македонија за 2020-та година. Проектот „100...

  СЕРИЈАЛ 100 НАЈГОЛЕМИ КОМПАНИИ: Пад од 600 милиони евра на вкупната добивка кај 100-те најголеми минатата година

  Износот на добивката на претпријатијата е еден од најбитните елементи кога се прави компаративна анализа и во голема мера дава слика за клучни финансиски...

  ПАРИ ЕКСКЛУЗИВНО: 100 најголеми работодавачи во Македонија

  Пари во соработка со платформата за бонитетни информации БизнисМрежа.мк, ги промовираше 100-те најголеми компании во Македонија рангирани според нивните остварени вкупни приходи. Денес Ви ја претставуваме листата...

  СЕРИЈАЛ 100 НАЈГОЛЕМИ: Бројот на вработени кај 100-те намален за 2.540, кој најмногу отпуштал лани?!

  Човечките ресурси се можеби најбитниот фактор на една држава и истите треба да се третираат како национална стратегија. Нема успешна држава без квалитетен кадар...