ПОВЕЌЕ

  Осигурување

  Каско Green, нова понуда на Триглав Осигурување

  Триглав Осигурување воведе на пазарот нова можност за клиентите на каско осигурување, Каско Green. Понудата им обезбедува 50% попуст на премијата за осигурување на...

  AM Best го потврди кредитниот рејтинг „A“ со стабилна среднорочна прогноза

  Агенцијата за кредитен рејтинг AM Best, во рамките на редовната годишна ревизија на Заваровалница Триглав и Позаваровалница Триглав Ре, ги потврди кредитниот рејтинг на...

  UNIQA А.Д. Скопје е покровител на Колор Ран 10км

  UNIQA A.Д. Скопје овозможи комплетно покровителство на стазата UNIQA 10km Како општествено одговорна компанија, “Друштво за осигурување UNIQA а.д. Скопје”, секогаш работела и ќе продолжи...

  Триглав е групација со стабилна капитална позиција и добри оперативни перформанси

    S&P го потврди високиот кредитен рејтинг „А“ со стабилна среднорочна прогноза По својата редовна годишна ревизија на 5-ти септември, 2022 година, S&P Global Ratings (во...

  Групацијата Триглав: Раст на обемот на работењето и стабилни деловни резултати во предизвикувачки економски услови

  Групацијата Триглав оствари добри резултати во тешките деловни услови во првата половина од годината. Во однос на првото полугодие од минатата година ги зголеми...

  Триглав Осигурување Живот и КБ Публикум со наградна игра при склучување на полиса за осигурување на живот

  Триглав Осигурување Живот АД Скопје во соработка со КБ Публикум инвест АД Скопје започна наградна игра при склучување на полиса за осигурување на живот, која...

  Почина генералниот директор на осигурителната компанија „Винер“, Зоран Нарашанов

  Почина претседателот на Управниот одбор и генерален директор на „Винер – Виена Иншуренс груп“, Зоран Нарашанов, соопшти компанијата. На ден 25.07.2022 ВИНЕР- Виена Иншуренс Груп АД...

  Промени во Управниот одбор на Македонија Осигурување Скопје – Виена Иншуренс груп

    Македонија Осигурување АД Скопје - Виена Иншуренс груп изврши промена на член на органот на управување, информираат од таму преку Македонската Берза. -Поради исполнување на...

  Катерина Јанковиќ нов член на Надзорниот одбор на ВИНЕР ЛАЈФ – ВИГ Скопје

  ВИНЕР ЛАЈФ – Виена Иншуренс Груп АД Скопје преку соопштение на Македонска берза ја известува јавноста за измени во органите на управување односно Надзорниот одбор на...

  Елизабета Божиновска избрана за прв човек на ГРАВЕ НЕЖИВОТ

  Акционерското друштво за осигурување ГРАВЕ НЕЖИВОТ Скопје по донесена одлука од Надзорниот Одбор изврши промена на овластено лице Претседател на Управен Одбор- Генерален Директор...