Бизнис

Семејството Стајиќ, сопственици и основачи на GULF OIL во Македонија донира 1 милион денари за семејството на Емилија чие срце беше трансплантирано

Семејството Стајиќ, основачи и сопственици на компанијата Gulf Oil во Македонија донираат 1 милион денари за семејството на трагично починатата...