ПОВЕЌЕ

  ФОРМУЛАР ЗА НАРАЧКА НА ПАКЕТОТ „СЕРТИФИКАТ АНАЛИТИКА 100“

  Да се биде носител на „Сертификат Аналитика 100“ е едно од ретките признанија со кои им докажувате на своите потенцијални партнери дека сте одговорно и квалитетно водена компанија со која треба да се соработуваат. Денес е тешко да се најде доверлив партнер.

  • Персонализиран дигитален беџ со линк до сертификатот
  • Дигитален беџ за комуникација со клиентите
  • Персонализиран сертификат за деловна успешност во електронска форма
  • Персонализиран врамен сертификат Аналитика 100 на посебна хартија во А4 формат
  • Интервју за порталот „Пари“
  • ПР текст на „Пари“ со можност да се искористи најдоцна до Декември 2020-та година

  Аплицирајте за „Сертификат Аналитика 100“

   Цена на пакетот: 250 евра + ддв.