ПОВЕЌЕ

  Пензиски Фондови

  САВА ПЕНЗИСКО ДРУШТВО СО СВОЕТО ЧЛЕНСТВО ОБЕЗБЕДИ ПОМОШ ЗА Универзитетската клиника за детски болести – Скопје

  Успешно е завршена првата фаза од хуманитарната кампања „Ажурирај и донирај“ Денес Сава пензиско друштво а.д Скопје ја предаде првата донација во рамки на хуманитарната...

  Шпаркасе банка: Пензиите за месец февруари 2023 ќе се исплаќаат од 27.02.2023 година (понеделник)

  Шпаркасе банка ги известува своите ценети клиенти пензионери дека пензиите за месец февруари 2023 година ќе се исплаќаат од 27.02.2023 година (понеделник) за сите...

  МАПАС СО ПОРАКА ДО ЧЛЕНОВИТЕ НА ВТОРИОТ И ТРЕТИОТ ПЕНЗИСКИ ФОНД: Ажурирајте си ги личните податоци

  Членовите и пензионираните членови на задолжителните и доброволните пензиски фондови треба тековно да ги ажурираат своите лични податоци со цел редовна комуникација со пензиските...

  Маријан Николовски е реизбран за Член на Управниот одбор на Триглав пензиско друштво со нов четиригодишен мандат

  Со особено задоволство ја споделуваме  информацијата  за добиеното одобрение од Агенцијата за супервизија на капитално финансирано пензиско осигурување - МАПАС за реизбор на г-дин Маријан...

  НОВИ 8902-ЦА ПЕНЗИОНЕРИ ВО 2022-РА: Пензиите пораснаа, но ќарот го зеде инфлацијата

  Нови 8902-ца пензионери минатата година. Државата пресметала дека, заедно со нив, бројот на пензионери во земјава заклучно со декември се искачил на 335,743-ца. Просечната...

  НЛБ Банка: Исплатата на јануарските пензии на благајна во експозитурите на банката и на банкоматите, се планира да почне од 30.01.2023 (понеделник)

  НЛБ Банка информира дека исплатата на пензии на благајна во експозитурите на банката и на банкоматите, се планира да почне од 30.01.2023 (понеделник). Во насока на поголема...

  Kомерцијална Банка: Исплатата на јануарските пензии започнува на 30 јануари

  Комерцијална банка АД Скопје ќе започне со исплата на пензиите за јануари од понеделник, 30.01.2023 година. Пензионерите кои имаат активна дебитна картичка со својата...