ПОВЕЌЕ

  pari.com.mk

  Халкбанк започнува со исплата на октомвриските пензии

  Халкбанк ги известува своите ценети клиенти пензионери дека на сите Вас кои користите платежна картичка, парите ќе Ви бидат на сметка на 31.10.2022 (понеделник)...

  ТТК Банка од понеделни ќе врши исплата на пензијата за месец октомври

  ТТК Банка ги известува своите ценети клиенти пензионери дека почнувајќи од 31-ви октомври 2022 година ТТК Банка АД Скопје ќе врши исплата на пензијата...

  Комерцијална банка соопшти кога ќе започне со исплата на пензиите за октомври

  Комерцијална банка АД Скопје ќе започне со исплата на пензиите за октомври од понеделник, 31.10.2022 година. Пензионерите кои имаат активна дебитна картичка со својата...

  НЛБ Банка известува кога ќе започне со исплата на октомвриските пензии

  Со цел да излезе во пресрет на потребите на своите клиенти - пензионери, НЛБ Банка ќе ги исплати пензиите на 31.10.2022 (понеделник). Во насока на поголема...

  Шпаркасе Банка известува за исплата на пензиите за месец октомври 2022

  Шпаркасе Банка ги известува своите ценети клиенти пензионери дека пензиите за месец октомври 2022 ќе се исплаќаат почнувајќи од 31 октомври 2022 година во четири...

  Филијалите и експозитурите на Комерцијална банка нема да работат на 24 октомври 2022

  Филијалите и експозитурите на Комерцијална банка АД Скопје нема да работат на 24 октомври (понеделник) 2022 година заради празнување на Денот на македонската револуционерна...

  НЛБ Банка известување за неработен ден 11.10.2022 година

  НЛБ Банка ги известува своите ценети клиенти дека по повод претстојниот празник „Денот на народното востание“, експозитурите на НЛБ Банка нема да работат на...

  Комерцијална банка горд спонзор на концертот на Il Divo во Скопје

  Комерцијална банка е докажан поддржувач на добрата музика. Нашата поддршка овој пат е наменета за концертот на Il Divo во Скопје, а нашата цел...

  ОК Струмица Никоб убедливо го победи холандскиот шампион во одбојка Динамо Апелдорн во Цев Лигата на шампиони, но немаше среќа во “златниот сет”

  ОК Струмица Никоб, македонскиот шампион во одбојка направи голем чекор во елитното спортско натпреварување во одбојка Цев Лигата на шампиони со победа над холандскиот...