ПОВЕЌЕ

  Осигурување

  Халк Осигурување: Со емисија на 400.000 акции основната главнина е 19,5 милиони евра

  Комисијата за хартии од вредност донесе Решение со кое на Халк Осигурување АД Скопје му се дава одобрение за издавање осма емисија на хартии...

  Триглав осигурување живот вработува координатор за брокерска и агенциска продажба

  Триглав осигурување живот има потреба од координатор за брокерска и агенциска продажба. Заинтересираниете треба да имаат релевантно искуство од најмалку две години во продажба...

  Групација Триглав: 56,8 милиони евра за дивиденда на акционерите

  Групацијата Триглав работеше успешно во предизвикувачки околности и ја задржа финансиската стабилност и водечката пазарна позиција во регионот - Надзорниот одбор на Заваровалница Триглав...

  Андов, Ѓорчева, Димов реизбрани, Марјановиќ нов член на УО на Македонија Осигурување

  Бошко Андов, Весна Ѓорчева и Татјана Димов остануваат во Управниот одбор на Македонија Осигурување АД Скопје - Виена Иншуренс Груп, откако се реизбрани од...

  Групација Триглав: Крупните развојни чекори поткрепа на финансиската сила

  Компаниите поставени на цврста основа, со менаџмент кој има визија и спроведува добро обмислени развојни сратегии, успеваат да ја зачуваат стабилноста и во услови...

  Триглав Осигурување Живот со низа привилегии за корисниците на кредит во Халкбанк

  Живеењето во модерно време не наведува на многу компромиси, каква иднина не очекува, дали да се лишиме од посакуваните нешта или пак дали токму...

  Банкарските кредити го стимулираат растот на ризико осигурувањето

  Со вложени 1,56 милијарди денари или 25,4 милиони евра, 297.559 македонски граѓани го осигурале својот живот. Бројките се однесуваат на периодот заклучно со септември...

  Склучено партнерство за соработка помеѓу Триглав осигурување Живот и Силк Роуд Банка – полесен пристап на клиентите при склучување на животно осигурување

  Банкоосигурувањето како иновативно и стратешко партнерство помеѓу банките и осигурителните компании е се повеќе застапено во Македонија. Полисата за осигурување на живот многупати се...