ПОВЕЌЕ

  Евроинс Македонија вработува Менаџер за јавни набавки

  Време зa читање: 3 минути

  ЕВРОИНС OСИГУРУВАЊЕ АД Скопје е четвртото друштво за осигурување основано на територијата на Р.Македонија, врши повик за работа за следната работна позиција:

  МЕНАЏЕР ЗА ЈАВНИ НАБАВКИ

  Опис на работните задачи и одговорности:

  • Развој и следење на каналот на продажба на осигурување преку јавните набавки;
  • Изготвување комплетната документација за учество на јавни набавки во осигурување;
  • Секојдневен увид во објавените огласи во Електронскиот систем за јавни набавки на Бирото за јавни набавки и мониторинг на отпочнатите постапки, како и целосна комуникација со надлежните институции-органи (Национално биро за осигурување, Бирото за јавни набавки, договорни органи и др.);
  • Oдговорности по однос на документацијата неопходна за учество на јавните набавки;
  • Водење и ажурирање на база на податоци од јавни набавки во осигурување;
  • Организирање на работата на референтите за продажба на осигурување за навремено и точно опслужување на клиентите кои имаат склучено договори за осигурување со Друштвото во постапки по јавни набавки, изготвување на полиси за осигурување и фактури кон полисите и останати документи;
  • Учество во процесот по жалби по одлуки за јавни набавки.

  Потребни квалификации и способности:

  • Завршено високо образование – Општа, Економска или Техничка насока;
  • Работно искуство во процеси на јавни набавки/постапки по тендери;
  • Општо работно искуство од 5 години;
  • Работно искуство во делокругот на осигурување од 3 години;
  • Одлични вештини за работа со компјутер, особено word, excel и соодветни web апликации;
  • Добро владеење на англиски јазик на работно ниво;
  • Високи комуникациски способности и тимски дух;
  • Аналитичен пристап кон решавање на доделените задачи;
  • Организираност и одговорност.

  Друштвото нуди: 

  • Вработување на определено работно време, со можност за продолжување на договорот за вработување;
  • Полно работно време од 40 часа, од понеделник до петок, од 08:00 до 16:00 часот;
  • Работа во динамично опкружување, развојна и пријатна средина.

  ​Доколку сметате дека сте вистински кандидат кој може да изгради цврсто фокусирана организациска култура, испратете Ваша биографија на македонски јазик на: [email protected], со назнака дека аплицирате за конкретното работно место.

  Со самото аплицирање, кандидатот се согласува неговите лични податоци наведени во биографијата и мотивационото писмо да бидат чувани во базата на податоци и обработувани од ЕВРОИНС ОСИГУРУВАЊЕ АД Скопје во рок од 1 година од денот на истекот на рокот за избор. Кандидатот има право во секое време да ја повлече дадената согласност за чување и обработка на неговите лични податоци согласно Законот за заштита на лични податоци.

  Само одбраните кандидати ќе бидат контактирани за интервју.

  7,798Следи нè на facebookЛајк

  слично

  Значителен буџетски дефицит во европските и регионалните земји

  Ниту една европска земја, поради кризата предизвикана од пандемијата, нема да ја заврши оваа година со буџетски суфицит. Според овие проекции, најголем дефицит во Европа...

  ЕУ привлече огромен интерес на инвеститорите со издавање обврзници

  Европската унија привлече огромен интерес на инвеститорите со издавање на обврзници за финансирање на програми за зачувување на работни места кои се загрозени поради...

  Извршниот директор во ММФ, Де Ланој: Народната банка правилно постапи со одземањето на дозволата на „Еуростандард банка”

  Народната банка е професионална и независна институција, којашто при одлучувањето ги применува највисоките меѓународни стандарди и најдобрите меѓународни практики. Одземањето на дозволата на „Еуростандард...

  ОСТАВИ ОДГОВОР

  Ве молиме внесете го коментарот
  Внесете го вашето име тука