ПОВЕЌЕ

  Анализа во најава: Кој е кој во бизнисот со обезбедување имот и луѓе?

  Време зa читање: < 1 минутa

  Во утрешната Анализа читајте:

  – Колку се вкупните приходи на агенциите за обезбедување?

  – Која агенција за обезбедување според финансиските резултати од последните две години има најголема добивка?

  – Колку лица вработуваат агенциите?

  Анализата ќе биде објавена утре (петок) 02.10.2020 во 10:00 часот.

  7,798Следи нè на facebookЛајк

  слично

  Значителен буџетски дефицит во европските и регионалните земји

  Ниту една европска земја, поради кризата предизвикана од пандемијата, нема да ја заврши оваа година со буџетски суфицит. Според овие проекции, најголем дефицит во Европа...

  ЕУ привлече огромен интерес на инвеститорите со издавање обврзници

  Европската унија привлече огромен интерес на инвеститорите со издавање на обврзници за финансирање на програми за зачувување на работни места кои се загрозени поради...

  Извршниот директор во ММФ, Де Ланој: Народната банка правилно постапи со одземањето на дозволата на „Еуростандард банка”

  Народната банка е професионална и независна институција, којашто при одлучувањето ги применува највисоките меѓународни стандарди и најдобрите меѓународни практики. Одземањето на дозволата на „Еуростандард...

  ОСТАВИ ОДГОВОР

  Ве молиме внесете го коментарот
  Внесете го вашето име тука