Формулар за нарачка на пакетот „Сертификат Аналитика 100“

Да се биде носител на „Сертификат Аналитика 100“ е едно од ретките признанија со кои им докажувате на своите потенцијални партнери дека сте одговорно и квалитетно водена компанија со која треба да се соработуваат. Денес е тешко да се најде доверлив партнер.

Што добивате во пакетот „Сертификат Аналитика 100″?

• Персонализиран дигитален беџ со линк до сертификатот
• Дигитален беџ за комуникација со клиентите
• Персонализиран сертификат за деловна успешност во електронска форма
• Персонализиран врамен сертификат Аналитика 100 на посебна хартија во А4 формат
• Интервју за порталот „Пари“
• ПР текст на „Пари“ со можност да се искористи најдоцна до Декември 2020-та година

 

Аплицирајте за „Сертификат Аналитика 100“


Цена на пакетот: 250 евра + ддв.