Бизнис

МБА и ФИТР потпишаа меморандум за соработка – една од целите е олеснет пристап до финансиски средства за домашните компании

Македонската банкарска асоцијација и Фондот за иновации и технолошки развој денес потпишаа Меморандум за соработка преку кој двете институции се...