Актуелно

Реплек АД Скопје: Приходите од продажба на домашен пазар имаат зголемување од 25% во однос на истиот период минатата година

Реплек АД Скопје оствари позитивни консолидирани и неконсолидирани финансиски резултати во периодот 01.01-30.09.2019 година. 1. Неконсолидиран финансиски резултат Реплек АД...

Макпетрол АД Скопје и Владата ќе потпишат вонсудска спогодба со која ќе се завршат судските спорови во врска „ГА-МА“ АД Скопје

Извор: http://www.gama.com.mk/ Макпетрол АД Скопје во известување преку Македонска Берза, денес го објави следново соопштение: „Макпетрол“ АД Скопје и Владата...