Купете „Доми комплет“ полиса – „Затоа што секому може да му се случи”

Датум на објава: 07.11.2019

Време на читање: 1 минута

Ова осигурување ја гарантира функционалноста на домот и обезбедува континуитет на комфорот на семејствата наспроти ризиците на кои што се секојдневно изложени.

ДОМИ КОМПЛЕТ пакетите се ВИСТИНСКИ КОМПЛЕТ, затоа што вклучуваат:

 • Полиса за осигурување на домот и покуќнината
 • Полиса за осигурување на сите членови на домаќинството
 • Полиса за патничко осигурување на дел од членовите на семејството

Уникатноста на ДОМИ КОМПЛЕТ пакетите за станбено осигурување, се потврдува со низата осигурителни покритија што се единствени на македонскиот осигурителен пазар.

Полисата ДОМИ КОМПЛЕТ го осигурува имотот од следните ризици:

 • Пожар и удар на гром
 • Експлозија
 • Луња и град
 • Манифестација и демонстрација
 • Паѓање на воздушни летала
 • Излевање вода од водоводна и канализациона инсталација
 • Провална кражба и разбојништво
 • Трошоци за нужно сместување

ДОМИ КОМПЛЕТ полисите, покрај стандардните ризици, покриваат и:

 • Трошоци за издавање нови документи за лична идентификација
 • Трошоци за изработка на нови клучеви
 • Земјотрес – за станбениот објект и предметите во него
 • Кршење стакло
 • Осигурување од незгода на сите членови на семејството како последица на осигурен случај во станбениот објект
 • Патничко осигурување за дел од членовите на семејството
 • Осигурување домашни миленици.

НОВО

Со склучување на договор за лојалност на три години, добивате „Доми Комплет“ полиса за само 700 денари за првата година и по 2.400 денари (за куќа/стан до 150м2) за следните две години. 

Контактирајте го вашиот консултант за осигурување, информирајте се на телефонскиот број 02 15 888  или на е-маил: [email protected].

„Доми Комплет“ пакетите за станбено осигурување гарантираат функционалност на домот и обезбедуваат континуитет на комфорот на семејствата наспроти ризиците на кои се секојдневно се изложени.


Тагови: Еуролинк осигурување, осигурителни полиси, Осигурување на имот,

Facebook профил: pari.com.mk

Инстаграм профил: pari.com.mk

@pari.com.mk

© Преземањето авторски содржини е забрането со закон. Преземањето на текстови и изјави во авторска сопственост на порталот pari.com.mk е дозволено делумно, со задолжителен хиперлинк до содржината која се пренесува. Секое преземање фотографија означена со лого, без претходна согласност со pari.com.mk, е строго забрането.


Сподели: