Таг: донација

Семејството Стајиќ, сопственици и основачи на GULF OIL во Македонија донира 1 милион денари за семејството на Емилија чие срце беше трансплантирано

Семејството Стајиќ, основачи и сопственици на компанијата Gulf Oil во Македонија донираат 1 милион денари за семејството на трагично починатата...

Македонска берза и Централниот депозитар за хартии од вредност донираа еден милион денари на Министерството за здравство

Имајќи предвид дека се соочуваме со многу сериозна здравствена и економска криза поради настанатите состојби поврзани со вирусот COVID-19, Македонската...

Вработените во Инфективната клиника и Институтот за јавно здравје изразија БЛАГОДАРНОСТ до Менаџментот на Комерцијална банка за донацијата од 4,1 милион денари

Универзитетската клиника за инфективни болести и фебрилни состојби Скопје јавно изрази  БЛАГОДАРНОСТ на Комерцијална банка АД Скопје  за донација од...