ПОВЕЌЕ

  Новитети од MyWorld: Пазарувајте безбедно од удобноста на вашиот дом и користете ги бенефитите на CashbackWorld

  Време зa читање: 2 минути

  Доколку сте член на најголемата заедница за лојалност CashbackWorld, веќе знаете дека на изненадувањата и бенефитите им нема крај!Неодамна излезе нашата глобална онлајн продавница myWorld.com која најпрво започна во Австрија, Германија, Италија, Норвешка, Полска и Словенија, но со тек на време се прошири и во Португалија, Шведска, Словачка, Чешка и Швајцарија.

  Со широк асортиман на производи и услуги, коректен однос со продавачите и чесен и фер третман кон купувачите, myWorld.comги издигнува стандардите на онлајн пазарите на едно повисоко, врвно ниво.

  myWorld.comнуди одлични можности за пазарување онлајн и е во соработка со најголемата куповна заедница во светот CashbackWorld која брои повеќе милиони регистрирани членови низ целиот свет. При купување од онлајн платформата myWorld.com, за секој купен производ, секој од вас добива Cashback во износ од 3% и дополнителни Shopping Points, кои ќе бидат кредитирани на вашата лична сметка..

  Бидете во тек, зграпчете ги трендовите на модерното живеење. Станете дел од најголемата куповна заедница во светот и  користете ги бенефитите на  CashbackWorld.

  Наскоро, myWorld.comдостапна и во Р.С.Македонија.

  7,798Следи нè на facebookЛајк

  слично

  Значителен буџетски дефицит во европските и регионалните земји

  Ниту една европска земја, поради кризата предизвикана од пандемијата, нема да ја заврши оваа година со буџетски суфицит. Според овие проекции, најголем дефицит во Европа...

  ЕУ привлече огромен интерес на инвеститорите со издавање обврзници

  Европската унија привлече огромен интерес на инвеститорите со издавање на обврзници за финансирање на програми за зачувување на работни места кои се загрозени поради...

  Извршниот директор во ММФ, Де Ланој: Народната банка правилно постапи со одземањето на дозволата на „Еуростандард банка”

  Народната банка е професионална и независна институција, којашто при одлучувањето ги применува највисоките меѓународни стандарди и најдобрите меѓународни практики. Одземањето на дозволата на „Еуростандард...

  ОСТАВИ ОДГОВОР

  Ве молиме внесете го коментарот
  Внесете го вашето име тука