ПОВЕЌЕ

  Промо депозит од Халкбанк по повод месецот на штедење

  Време зa читање: < 1 минутa

  Халкбанк АД Скопје традиционално го одбележува меѓународниот месец на штедење – Октомври со ПРОМО ДЕПОЗИТ.

  Во Октомври – месецот на штедење, искористете го атрактивниот ПРОМО ДЕПОЗИТ на Халкбанк АД Скопје и заштедете повеќе!

  Производот е со атрактивни фиксни каматни стапки до 1,40% за денари и 0,90 % за евра со рокови на орочување на 13 и 25 месеци.

  Минимален износ на вложување е 30.000 денари или 500 евра.

  Промотивниот период на производот е од 01.10 до 31.10.2020 година.

  Повеќе информации и карактеристки за ПРОМО ДЕПОЗИТОТ може да погледете на следниот линк.

  7,798Следи нè на facebookЛајк

  слично

  Значителен буџетски дефицит во европските и регионалните земји

  Ниту една европска земја, поради кризата предизвикана од пандемијата, нема да ја заврши оваа година со буџетски суфицит. Според овие проекции, најголем дефицит во Европа...

  ЕУ привлече огромен интерес на инвеститорите со издавање обврзници

  Европската унија привлече огромен интерес на инвеститорите со издавање на обврзници за финансирање на програми за зачувување на работни места кои се загрозени поради...

  Извршниот директор во ММФ, Де Ланој: Народната банка правилно постапи со одземањето на дозволата на „Еуростандард банка”

  Народната банка е професионална и независна институција, којашто при одлучувањето ги применува највисоките меѓународни стандарди и најдобрите меѓународни практики. Одземањето на дозволата на „Еуростандард...

  ОСТАВИ ОДГОВОР

  Ве молиме внесете го коментарот
  Внесете го вашето име тука