ПОВЕЌЕ

  Вработување

  НЛБ БАНКА ВО ПОТРАГА ПО АНАЛИТИЧАР – советник за финансиско известување

  НЛБ Банка АД Скопје, како банка која е силно посветена на луѓето и континуирано инвестира во своите вработени, продолжува да го поттикнува професионалниот раст...

  Комерцијална банка вработува Стручен соработник за односи со клиенти (Loan Officer)

  Доколку сакате да ги остварите Вашaтa желба и амбиција за професионален и кариерен развој во финансиска институција со долгогодишна традиција, која определбата за стабилност,...

  ДИЛЕР НА ФИНАНСИСКИ ПАЗАРИ – Отворена работна позиција во Стопанска банка

  Стопанска банка АД - Скопје е Банка со најдолга традиција на македонскиот пазар. Основана како првата банка во државата во 1944 година, Стопанска банка...

  САВА ПЕНЗИСКО ДРУШТВО ГО ЗАЈАКНУВА ТИМОТ СО УСПЕШНИ ПРОФЕСИОНАЛЦИ: KEY ACCOUNT MANAGER – Управувач со портфолио на клучни клиенти и продажни канали

  Сава пензиско друштво а.д. Скопје има единствена дејност на управување со Отворен задолжителен пензиски фонд Сава пензиски фонд и Отворен доброволен пензиски фонд Сава пензија плус и...

  НЛБ БАНКА ГО ЗАЈАКНУВА ТИМОТ НА УСПЕШНИ ПРОФЕСИОНАЛЦИ: Вработува проектен менаџер

  Направете го следниот чекор во Вашата кариера! НЛБ Банка го зајакнува тимот на успешни професионалци и нуди можност за вработување, во таа насока бараме високо...

  СИЛК РОУД БАНКА ГО ПРОШИРУВА СВОЈОТ ТИМ: Вработува банкарски службеник во експозитура Тетово

  СИЛК РОУД БАНКА АД СКОПЈЕ нуди можност за работа во динамична, квалитетна и пријатна работна средина, со можност за личен развој и професионален напредок. Банката вработува БАНКАРСКИ...

  Пивара Скопје вработува финансиски аналитичар

  Пивара Скопје АД една од водечките компании во Македонија со 100 години традиција, богато портфолио на производи и број еден позиција на пазарот ви...

  Комерцијална банка вработува 2 помлади соработници во Филијала Велес

  Доколку сакате да ги остварите Вашите желба и амбиција за професионален и кариерен развој во финансиска институција со долгогодишна традиција, која определбата за стабилност,...

  Централна кооперативна банка вработува ревизор

  Централна кооперативна банка АД Скопје има потреба од вработување на 1 лицe за работно место Помлад ревизор во Служба за внатрешна ревизија во Скопје. Работниот однос е...

  Комерцијална банка вработува Помлад соработник во Филијала Куманово и во Филијала Битола

  Доколку сакате да ги остварите Вашите желба и амбиција за професионален и кариерен развој во финансиска институција со долгогодишна традиција, која определбата за стабилност,...