ПОВЕЌЕ

  Фондови

  Деловен план на Групацијата Триглав за 2021 година

  Групацијата Триглав, врз основа на избраното веројатно сценарио за деловното опкружување во 2021-ва година, планира зголемен обем на консолидирана бруто полисирана премија помеѓу 1,2...

  Сава осигурување го создаде #ПетВет, здравственото осигурување на твоето куче

  Миленичињата се дел од семејството. Затоа Сава осигурување го создаде #ПетВет, здравственото осигурување на твоето куче! Избери го најдоброто за здравјето на омилениот член на...

  МАПАС организира акција за помош на пензионерите

  Во склоп на кампањата „Времето до пензија поминува побрзо отколку што мислиш“, „Агенцијата за супервизија на капитално финансирано пензиско осигурување – МАПАС“ организира акција...

  Евроинс Македонија вработува Менаџер за јавни набавки

  ЕВРОИНС OСИГУРУВАЊЕ АД Скопје е четвртото друштво за осигурување основано на територијата на Р.Македонија, врши повик за работа за следната работна позиција: МЕНАЏЕР ЗА ЈАВНИ...

  Сава осигурување го создадe првиот пакет за Осигурување на велосипедисти и велосипеди на пазарот

  Велосипедот е начин на живот и твоја филозофија за здрав живот. За безгрижно возење Сава осигурување го создаде првиот пакет за Осигурување на велосипедисти и...

  Илирика Инвестментс АД Скопје оствари добивка од 4,7 милиони денари во 2019 година

  Илирика Инвестментс АД Скопје преку Македонска Берза објави ревидиран финансиски извештај за периодот 01.01.-31.12.2019 година. Во периодот од 01.01.2019 до 31.12.2019 година, Илирика Инвестментс АД Скопје оствари добивка по...

  Средба на министерката Шахпаска со претставници на МАПАС

  Министерката за труд и социјална политика Јагода Шахпаска имаше работна средба со претставници на Агенцијата за супервизија на капитално финансирано пензиско осигурување (МАПАС), со...

  Беркан Имери именуван за нов претседател на Надзорниот одбор на Халк Осигурување АД Скопје

  Беркан Имери, досегашен неизвршен член на Надзорниот одбор на Халк Осигурување АД Скопје е именуван за нов претседател на НО на осигурителната компанија. Имери...

  ТРИГЛАВ – ГРУПАЦИЈА СО СОЛИДЕН КАПИТАЛ И СТАБИЛЕН, ПРОФИТАБИЛЕН БИЗНИС

  S&P повторно додели висока бонитетна оценка »A« со стабилна среднорочна прогноза Агенцијата за кредитен рејтинг S&P Global Ratings (во натамошниот текст: S&P или агенција) по редовниот годишен преглед...