Контакт/Маркетинг

Почитувани,

Доколку сакате да ја рекламирате Вашата компанија и да ги промовирате Вашите производи на нашиот портал www.pari.com.mk, Ве молиме контактирајте не на електронската адреса  pari@pari.com.mk
Ви благодариме за интересот,

Со почит,

Уредник на pari.com.mk