Кариера

Во првиот квартал 9.075 слободни работни места, најбарани услужните дејности и продажбата Во првиот квартал 9.075 слободни работни места, најбарани услужните дејности и продажбата | opserver.mk

Во првиот квартал годинава во државава се регистрирани 9.075 слободни работни места, од кои според дејности најголемиот се во преработувачката...